Azukreak osasunari egiten dion kalteaz luze idatzi du Oier Gorosabelek bere blogean. Hasierako hipotesitik oso urrun dauden ondorioak aurkitu ditu Gorosabelek:
Guztiz kontrakoa zen hasiera batean Gorosabelen hipotesia:
Luze eta zabal idatzi du bere blogean, dokumentatu ondoren, eta aurkako ondorioak aurkeztu ditu. Hori ikusita, azukrearen erabilpena ahal den neurrian murrizteko gomendioa eman du Gorosabelek.
Ume-umetatik erabilli dogun droga hau gitxien uste dogun lekuetan topatzen dogu: tomate potuak, foie-grasa, ogixa, barazki kontserbak... Horretara, barazki eta fruta gordin jaliak bihurtu ezian, ixa eziñezkua izango jaku azukre dosisa zerora jaistia.
Gozagarrien zerrenda idatzi du, irakurri duenaren arabera kalte gutxien egiten duenetik hasi eta kaltegarrienarekin amaituz:
Artikulu osoa *Garagoittiko Orakulua* blogean
Goiko irudia: Argazkiak.org | Zaaaaaaaborrrr.....! © cc-by-sa: txikillana
Erantzun
Sartu