Teknologia albisteak

Ez zuten maila eman

Erabiltzailearen aurpegia
2016-04-18 : 16:08

Mallorca-Osasuna (1-1)| Osasunak puntu bat urratu zuen Iberostar Stadin, penalti polemiko bati esker. Garaipena beharrezko zuen, baina laugarren jardunaldiz jarraian puntu banaketarekin konformatu behar izan zen. Gorritxoek partida oso grisa jokatu zuten, batik bat lehen zatian. Bigarrenean itxura hobexeagoa eman zuten, aldaketa taktikoa medio, baina oro har ez zuten garaipena eskuratzeko meriturik egin.

Irabazteko premia larriarekin. Hala zegoen Osasuna Mallorcaren aurkako neurketari begira. Igoeraren lehian dabiltzan talde gehienek emaitza positiboak erdietsi zituzten (Tenerifek, Gironak, Cordobak, Elxek, Alcorconek eta Zaragozak irabazi egin zuten, eta Oviedo eta Nastikek euren artean berdindu), beraz, talde nafarrak ezin zezakeen hutsik egin. Presio handia zuen: denboraldiaren lehen zatian ligako liderra izan zenak, Mallorcaren aurka esku hutsik gelditu ezkero, jardunaldia 11. amaituko zuen, seigarrenarengandik jada hiru puntura. Partida erabakigarria zen, gorrien bertsiorik onena eskatzen zuena. Haatik, itxura etsigarria eman, eta puntu bakarrarekin konformatu behar izan ziren. Ez zuten gehiago merezi izan, bigarren zatian arerioa zertxobait estutu bazuten ere, orokorrean futbolik apenas erakutsi baitzuten Iberostar Stadiko berdegunean.