Datorren apirilaren 27an Euskal Gastronomia Anaiarteko Euskararen Taldeak, "Never Stop Beer" garagardotegi donostiarrarekin elkarlanean, estreinakoz eta soilik euskaraz gauzatuko den GARAGARDO UZTARTZE BAZKARIA antolatu du. Ekimen honek, garagardo eta jakiak ezezik gure hizkuntza uztartzea du helburu nagusi.
Bazkariaz gainera, garagardoari buruzko txoko didaktiko bat prestatuko da eta bertan osagarri, ekoizketa eta garagardo estilo ezberdinei buruz euskaraz informazioa eskuragarri izango du interesa duenak.
Lekua erreserbatu ahal izateko beharrzekoa izango da aurretik ordainketaPayPal bitartez egitea.
Uztartze Bazkaria:
GARAGARDOAK
- Hefe Weissbier (Weihenstephan)... iturritik, nahi adina!!!
- Punk IPA (Brewdog)
- ZZ+ (Naparbier)
- Houblone (La Chouffe)
- Imperial Stout (Samuel Smith)
JAKIAK
- Ongi-etorri Mikro Taloak
- Basmati Arroza garaiko barazkidun "chutney"-arekin
- Txerri Sekretua sukaldariaren erara
- Ahoa bete Gazta
- Azkenburu Ezkutua
Guzti hau dena 35 €-ren truke!
Hala ere, argibide gehiago behar izanez gero jarri kontaktuan "Never Stop"ekin edota Euskal Gastronomia Anaiartearekin:
EUSKAL GASTRONOMIA ANAIARTEA
Elbira Zipitria z/g, Donostia
943 42 88 06
NEVER STOP BEER
Errege Katolikoak 6, Donostia
649 42 75 69
www.facebook.com/neverstop.beer
Bertan elkar ikusiko dugun esperantzarekin, topa!
Erantzun
Sartu