Teknologia albisteak

Sagardotegira arraunean

Erabiltzailearen aurpegia
2013-02-22 : 10:49
Arrauning eta Ipintza sagardotegiak, sagardotegi denboraldirako eskaintza egin dute. Finean, Arrauna eta sagardoaren arteko harremana estua izan baita historikoki.


Euskal arrantzaleak, munduan zehar bakailu eta bale arrantzara joateko, sagardoa zuten hilabeteetako itsas nabigazioan bizi iraun ahal izateko edari.

Arrauning eta Ipintza sagardotegiak, arrauna eta sagardoaren uztarketa eskaintzen dugu. Donostiako Urumea errekan arraunean jardun; eta ondoren, sagardotegiko menu ederraz gozatu.
Historiatik, istorioak sortu nahi?

Eskaintza hontan datza:

ARRAUNING: Arraunean, urumea errekan, 60-80 minutu inguru. Erabiltzen den ontzia, segurua da oso, ezinezkoa da buelta ematea. Arraun aditu/aritu batekin uretaratuko zarete eta Urumeako ur lasaietan ibiliko gara. 

IPINTZA SAGARDOTEGIA (Santio Zaharra 12, Ipintza baserria (Astigarraga)) Sagardotegiko menua: Bakailu tortila, Bakailu frijitua piperrekin, Txuleta, Sagardoa/ardoa/ura eta Postrea

Eskaintza honen berri gehiago izateko, hemen klikatu.


Erantzun

Sartu