Ardo kupelen bakterioek hartzidura alkoholikoa egiten dute. Mahatsaren azukrea jan eta alkohola sortzen dute hondakin. Hondakin horren kontzentrazioa %12ra hurbiltzean, geratu ordez, aurrera segi eta euren kakan itotzen dira. Hortik dator ardoaren graduazio alkoholikoa". Prozesu natural horrekin konparatu dute Gasteizko hondakinen kudeaketa Gasteiz 0 waste, Greendu zure zaborra artikuluaren sinatzaileek.
Gasteizko hondakinen %25 birziklatzen dira egun, Europako irizpideetatik urrun berria.eus/paperekoa/1841… pic.twitter.com/VD7VBnB2yl
Hondakinen laurden bat besterik ez ditu birziklatzen Arabak, baina han ez dago gatazka politiko-sozialik gaiagatik. berria.eus/paperekoa/1841…
Zabortegitik atera ezinik. disq.us/8n16hr
Zabortegitik atera ezinik. berria.eus/paperekoa/1841… via @berria
Erantzun
Sartu