Asaldura metabolikoak zein mekanismoren bidez sortzen dituzten ere aztertu dute , eta ikusi dute hesteetako mikroorganismoetan duten eraginaren ondorioz gertatzen direla. Izan ere, hesteetako mikroorganismoek funtsezko funtzioak dituzte metabolismoan, eta gozagarri artifizialek aldaketa nabarmenak eragiten dituzte haien arteko orekan.
Eztabaida piztu du gozagarri artifizialak azukrea baino okerragoak izan daitezkeela erakusten duen ikerketa batek: aldizkaria.elhuyar.org/albisteak/goza…
Gozagarri artifizialen ikerketari egindako kritika nagusia da pertsona gutxik hartu dutela parte: @elhuyaraldizk aldizkaria.elhuyar.org/albisteak/goza…
Gozagarri artifizialek metabolismoan eragiten dutela frogatu dute ow.ly/2NGRAV
Gozagarri artifizialek metabolismoan eragiten dutela frogatu dute aldizkaria.elhuyar.org/albisteak/goza… pic.twitter.com/xv4JC71vqO
Kaloriarik gabeko gozagarri artifizialak azukrea baino are okerragoak izan daitezke diabetesaren eragile gisa aldizkaria.elhuyar.org/albisteak/goza…
Gozagarri artifiizalen Ikerketa interesgarria izanagatik, oso pertsona gutxirekin egin dela ohartarazi dute aldizkaria.elhuyar.org/albisteak/goza…
Gozagarri artifizialak azukrea baino kaltegarriagoak ote diren eztabaidaz @AnaGalarraga1 @elhuyaraldizk en aldizkaria.elhuyar.org/albisteak/goza…
ZUZ: "Gozagarri artifizialek glukOsarekiko intolerantzia eragiten dute, hesteetako mikrobiota asaldatuz" aldizkaria.elhuyar.org/albisteak/goza…
Gozagarri artif. ikerketari kritika handienak: pertsona gutxirekin egin dute + azterketa epidemiologikoak ez datoz 1: aldizkaria.elhuyar.org/albisteak/goza…
Gozagarri artifizialak ezbaian, azukrea baino okerragoak izan daitezkeelakoan ow.ly/BD71H #eztabaida
Erantzun
Sartu